Ale!

Yhden kynän ihmeitä verkkokurssi

22,00  (sis. alv)

Eikö olis kiva kun vois piirrellä ihan missä vaan, helposti?

Mutta taidevälineitä on monesti hankalaa ellei mahdotonta roudata mukana joka paikkaan. Eikä sitten oikein edes keksi mitä sitä piirtäis.

No kuule, tein sulle verkkokurssin, jonka avulla voit ottaa luovuuden mukaan matkalle ihan minne menetkin! Tarvitsen ainoastaan pienen luonnosvihkon (mikä tahansa paperi kelpaa) ja yhden ainoan kynän!

Kurssilla on 11+1 hauskaa, helppoa ja monipuolista piirtämistehtävää. Jokaisesta tehtävästä on ohjeet sanallisesti ja videona, sekä kolme ehdotusta miten voit varioida tehtäviä.

Tehtävissä saat leikitellä viivoilla ja ihmetellä, mitä kaikkea kaunista yhdellä kynällä saakaan aikaan. Aiheet ovat abstrakteja ja semiabstrakteja. Tehtävät vievät sinut uuteen ulottuvuuteen, jossa luovuus hyrisee, inspiraatio säihkyy, ja bonuksena harjaannut viivan piirtämisessä.

Ota siis paperia ja yksi kynä mukaan, ja voit piirrellä matkalla, lomalla, rannalla, laiturilla, riippumatossa, lentokoneessa, lentokentällä, aurinkotuolissa, nurmikolla, siis ihan missä vaan. Tehtävät sopivat mukavaksi matkapuuhaksi sekä rentouttavaksi vapaahetken vietoksi.

Kurssi jää pysyvästi käyttöösi kun olet sen ostanut. Voit siis palata tehtävien pariin milloin tahansa. Mahdolliset kurssin uudistukset näkyvät sinulle myös.

Hintaan sisältyy alv 24 %.

Tuotetunnus (SKU): vespäi-yki-kurssi Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yhden kynän ihmeitä verkkokurssi”