VÄRITYSKORTIT YRITYKSILLE

Värityskuvat soveltuvat markkinointimateriaaleihin tosi kivasti. Saat niillä yrityksesi markkinointiin ilmettä ja ideaa. Värityskortteja yrityksesi tiedoilla voit käyttää esimerkiksi asiakaslahjoina, tapahtumissa jaettavana materiaalina, lahjakortteina tai kiitos tilauksesta -kortteina. Värityskorteilla ilahdutat asiakkaitasi, ja lisäksi ne ovat edullisia.

”Värityskorttien tilaaminen Päiviltä oli vaivatonta ja oikean lopputuloksen saamiseksi palloteltiin mallia sähköpostitse niin monta kertaa kuin oli tarve, asiakkaalla oli lupa muuttaa mieltäänkin välillä 🙂 Mallin vahvistuttua toimitus oli jopa ennakoitua nopeampi. Suosittelen lämpimästi!”

Katja Haapakoski, Zip-Ilo

VÄRITYSLAHJAKORTIT

Värityslahjakortti on A6-kokoinen (2-puoleinen), eli normaali postikortti. Toisella puolella on värityskuva ja toisella puolella lahjakorttitiedot. Painettu laadukkaalle paperille, jota on hyvä värittää monenlaisilla kynillä.

HOMMA TOIMII NÄIN:
  1. Valitse mieluisa värityskuva Shopista.
  2. Valitse sopiva lahjakortin malli: A, B tai C.
  3. Tee tilaus sähköpostilla paivi at paivivesala . com ja ilmoita tarvittavat tiedot.
    Malleihin voidaan tehdä jotain ihan pieniä muutoksia, esim. jättää joku kohta pois tai lisätä. Fontti voidaan myös vaihtaa, jos se vain löytyy valikoimistamme.
  4. Suunnittelija lähettää nähtäväksesi vedoksen. Hintaan sisältyy yksi korjauskierros.
  5. Kun hyväksyt vedoksen, niin sen jälkeen noin kolmen viikon kuluttua saat valmiit kortit perille toimitettuna.
  6. Saat laskun Osuuskunta Lilithistä sähköpostiisi tai verkkolaskuna.
HINNAT:

50 kpl = 88€
100 kpl = 111€
200 kpl = 144€
Hintoihin lisätään alv 24 %. Hinta sisältää myös toimituksen.

Lahjakortti mallipohja A 
Lahjakortti mallipohja B
Lahjakortti mallipohja C

Jos mikään näistä malleista ei sovellu tarkoitukseesi, niin lahjakortin kääntöpuoli voidaan suunnitella täysin toiveidesi mukaan. Suunnittelun lisähinta on +55€ (+ alv 24 %).

”Päivin suunnittelema värityskortti yritykseni käyttöön on mahdollistanut mukavan tavan antaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille hetki mielenrauhaa värittämisen parissa. Korttien tilaaminen sujui vaivatta ja ainoa ongelma oli valinnanvaikeus useiden ihanien kuvien väliltä!”

Maija Kaipiainen, Omatila