Ale!

Tulostettava värityskirja Tietoisuus nro 1

2,22  (sis. alv)

Tietoisuuden värityskuvia värittämällä voit luoda yhteyden universaaliin tietoisuuteen sekä omaan sisäiseen viisauteesi. 

Jokaisessa kuvassa on mukana pieni teksti, joka vahvistaa kokonaisuutta. Ota vastaan kuvasta nouseva viesti. Tulkitse kuvaa kuuntelemalla omaa sisintäsi.

Tietoisuuden värityskuvia voit käyttää intuition kehittämiseen, meditointiin, rentoutumiseen, manifestointiharjoituksena, tietoisuustaitoharjoituksena, henkisen avautumisen tukena sekä monenlaiseen muuhun henkisen hyvinvoinnin vahvistamiseen. Voit kysyä Tietoisuudelta vastauksia ja ohjausta mieltäsi painaviin asioihin. Voit löytää mielenrauhan ja harmonisen olotilan kiireen keskelle. Opit kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttasi. Kirjassa on myös ohjeita harjoitusten tekemiseen.

Tietoisuus nro 1 -värityskirjan saat väritettäväksesi välittömästi. Tarvitset ainoastaan printterin. Tulostettavassa värityskirjassa on 10 upeaa, intuitiivisesti piirrettyä värityskuvaa.

Värityskirjan kuvia saat tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöösi rajattomasti. Tiedostoa ei saa luovuttaa eteenpäin paitsi lahjaksi ostettaessa. Tämän kirjan kuvia ei saa myöskään julkaista, myydä eteenpäin tai käyttää markkinointimateriaaleissa. Somekuvia saat värittämispuuhista ja väritetyistä kuvista toki, ja mielellään, laittaa näytille. Käytä Instagramissa aihetunnistetta #värityskuvakauppa niin kuvasi mahdollisesti jaetaan @paivivesala_art -tilillä.

Sisältää alv 10 %.

Tuotetunnus (SKU): vespäi-värityskirja-tietoisuus Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tulostettava värityskirja Tietoisuus nro 1”