Tietoisuus – tulostettava kalenterisivu tammikuu 2021

0,00  (sis. alv)

Tulosta itsellesi Universumin voimaannuttavaa energiaa tammikuun ajaksi, muista että olet upea ja rakastettu.

Pidä Tietoisuus-kalenterin sivua näkyvällä paikalla, josta voit katsella ja hengitellä kuvien seurassa milloin tahansa päivän aikana. Pidä vaikka pieniä taukoja, meditoi ja rauhoitu kuvan äärellä.

Kalenterin sivu on väritettävä, mutta se toimii kauniisti ja lempeästi myös sellaisenaan. Kuvaa värittämällä ja katselemalla voit luoda yhteyden universaaliin tietoisuuteen sekä omaan sisäiseen viisauteesi.

Kuvassa on lisäksi pieni teksti joka vahvistaa kokonaisuutta. Ota vastaan kuvasta nouseva viesti. Tulkitse kuvaa kuuntelemalla omaa sisintäsi. Koska kaikki tieto on jo sinussa, sinä tiedät intuitiivisesti kuvan merkityksen juuri sinulle, juuri tässä hetkessä, juuri tässä elämäntilanteessa.

Tietoisuus kalenterisivun saat väritettäväksesi välittömästi. Tarvitset ainoastaan printterin.

Tätä kuvaa saat tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöösi rajattomasti. Tiedostoa ei saa luovuttaa eteenpäin paitsi lahjaksi ostettaessa. Tämän kirjan kuvia ei saa myöskään julkaista, myydä eteenpäin tai käyttää markkinointimateriaaleissa.

Käytä Instagramissa aihetunnistetta #värityskuvakauppa niin kuvasi mahdollisesti jaetaan @paivivesala_art -tilillä.

Tuotetunnus (SKU): vespäi-tietoisuus-kalenteri-tammikuu-2021-tulostettava Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tulostettava kalenterisivu on A4-kokoinen pdf-tiedosto.

Tietoisuus-sarja sisältää intuitiivisesti piirrettyjä värityskuvia, jotka tarjoavat voimaantumisen ja tietoisen läsnäolon hetkiä. Ne ovat uuden ajan värityskuvia, jotka valaisevat sinua henkisellä polullasi.

Tietoisuus-kuvia voit käyttää intuition kehittämiseen, meditointiin, rentoutumiseen, manifestointiharjoitukseen, tietoisuustaitoharjoitukseen, yms henkisen hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Haluatko tulostettavan Tietoisuus-kalenterin koko vuodeksi 2021? Lue lisää ja osta heti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tietoisuus – tulostettava kalenterisivu tammikuu 2021”