Ale!

Tietoisuus – tulostettava kalenteri 2021

3,33  (sis. alv)

Tulosta itsellesi Universumin voimaannuttavaa energiaa koko vuodeksi seinälle, kansioon, pöydälle…

Pidä Tietoisuus-kalenteria näkyvällä paikalla, josta voit katsella ja hengitellä kuvien seurassa milloin tahansa päivän aikana. Pidä vaikka pieniä taukoja, meditoi ja rauhoitu Tietoisuus-kuvien äärellä.

Kalenterin kuvat ovat väritettäviä, mutta ne toimivat kauniisti ja lempeästi myös sellaisenaan. Kuvia värittämällä ja katselemalla voit luoda yhteyden universaaliin tietoisuuteen sekä omaan sisäiseen viisauteesi.

Jokaisessa kuvassa on lisäksi pieni teksti joka vahvistaa kokonaisuutta. Ota vastaan kuvasta nouseva viesti. Tulkitse kuvaa kuuntelemalla omaa sisintäsi. Koska kaikki tieto on jo sinussa, sinä tiedät intuitiivisesti kuvan merkityksen juuri sinulle, juuri tässä hetkessä, juuri tässä elämäntilanteessa.

Tietoisuus kalenterivärityskirjan saat väritettäväksesi välittömästi. Tarvitset ainoastaan printterin.

Kalenterivärityskirjan sivuja saat tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöösi rajattomasti. Tiedostoa ei saa luovuttaa eteenpäin paitsi lahjaksi ostettaessa. Tämän kirjan kuvia ei saa myöskään julkaista, myydä eteenpäin tai käyttää markkinointimateriaaleissa.

Käytä Instagramissa aihetunnistetta #värityskuvakauppa niin kuvasi mahdollisesti jaetaan @paivivesala_art -tilillä.

Sisältää alv 10 %.

Tuotetunnus (SKU): vespäi-tietoisuus-kalenteri-2021-tulostettava Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tulostettava kalenterivärityskirja on 13-sivuinen, A4-kokoinen pdf-tiedosto. Tietoisuus-sarja sisältää intuitiivisesti piirrettyjä värityskuvia, jotka tarjoavat voimaantumisen ja tietoisen läsnäolon hetkiä. Ne ovat uuden ajan värityskuvia, jotka valaisevat sinua henkisellä polullasi.

Tietoisuus-kuvia voit käyttää intuition kehittämiseen, meditointiin, rentoutumiseen, manifestointiharjoitukseen, tietoisuustaitoharjoitukseen, yms henkisen hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tietoisuus – tulostettava kalenteri 2021”