Ale!

Tietoisuus seinäkalenteri 2022

6,60  (sis. alv)

Universumin voimaannuttavaa energiaa koko vuodeksi seinällesi!

Laita Tietoisuus-seinäkalenteri näkyvälle paikalle, josta voit katsella ja hengitellä kuvien seurassa milloin tahansa päivän aikana. Pidä vaikka pieniä taukoja, meditoi ja rauhoitu Tietoisuus-kuvien äärellä.

Kalenterin kuvat ovat väritettäviä, mutta ne toimivat kauniisti ja lempeästi myös sellaisenaan. Kuvia värittämällä ja katselemalla voit luoda yhteyden universaaliin tietoisuuteen sekä omaan sisäiseen viisauteesi.

Jokaisessa kuvassa on lisäksi pieni teksti joka toimii kuvan kanssa viestinä Universumilta. Tulkitse viestiä kuuntelemalla omaa sisintäsi. Koska kaikki tieto on jo sinussa, sinä tiedät intuitiivisesti kuvan merkityksen juuri sinulle, juuri tässä hetkessä, juuri tässä elämäntilanteessa.

15 varastossa

Tuotetunnus (SKU): vespäi-tietoisuus-kalenteri-2022 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kalenteri on A4-kokoinen. Yläreunassa on metallinen kierresidonta ja ripustuslenkki. Painettu laadukkaalle ja vahvalle paperille, johon on hyvä värittää ja kirjoittaa monenlaisilla kynillä.

Tietoisuus-sarja sisältää intuitiivisesti piirrettyjä värityskuvia, jotka tarjoavat voimaantumisen ja tietoisen läsnäolon hetkiä. Ne ovat uuden ajan värityskuvia, joita voit hyödyntää haluamallasi tavalla.

Tietoisuus-kuvia voit käyttää intuition kehittämiseen, meditointiin, rentoutumiseen, manifestointiharjoitukseen, tietoisuustaitoharjoitukseen, yms henkisen hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tietoisuus seinäkalenteri 2022”