Ale!

Tietoisuus – seinäkalenteri 2021

19,90  6,60  (sis. alv)

Universumin voimaannuttavaa energiaa koko vuodeksi seinällesi!

Laita Tietoisuus-seinäkalenteri näkyvälle paikalle, josta voit katsella ja hengitellä kuvien seurassa milloin tahansa päivän aikana. Pidä vaikka pieniä taukoja, meditoi ja rauhoitu Tietoisuus-kuvien äärellä.

Kalenterin kuvat ovat väritettäviä, mutta ne toimivat kauniisti ja lempeästi myös sellaisenaan. Kuvia värittämällä ja katselemalla voit luoda yhteyden universaaliin tietoisuuteen sekä omaan sisäiseen viisauteesi.

Jokaisessa kuvassa on lisäksi pieni teksti joka vahvistaa kokonaisuutta. Ota vastaan kuvasta nouseva viesti. Tulkitse kuvaa kuuntelemalla omaa sisintäsi. Koska kaikki tieto on jo sinussa, sinä tiedät intuitiivisesti kuvan merkityksen juuri sinulle, juuri tässä hetkessä, juuri tässä elämäntilanteessa.

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): vespäi-tietoisuus-kalenteri-2021 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kalenteri on A4-kokoinen. Yläreunassa on metallinen kierresidonta ja ripustuslenkki. Painettu laadukkaalle paperille, johon on hyvä värittää ja kirjoittaa monenlaisilla kynillä.

Tietoisuus-sarja sisältää intuitiivisesti piirrettyjä värityskuvia, jotka tarjoavat voimaantumisen ja tietoisen läsnäolon hetkiä. Ne ovat uuden ajan värityskuvia, jotka valaisevat sinua henkisellä polullasi.

Tietoisuus-kuvia voit käyttää intuition kehittämiseen, meditointiin, rentoutumiseen, manifestointiharjoitukseen, tietoisuustaitoharjoitukseen, yms henkisen hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tietoisuus – seinäkalenteri 2021”